Bősárkány Nagyközség Önkormányzat

BERUHÁZÁSOK - PÁLYÁZATOK"Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap:
a vidéki térségekbe beruházó Európa".

BŐSÁRKÁNY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
„Közösségformáló illetőleg vidéki attrakciók rendezvények támogatása”
„VP6-19.2.1.-71-V-17”

Bősárkány Nagyközség Önkormányzata pályázatot nyújtott be a „Közösségformáló illetőleg vidéki attrakciók rendezvények támogatása” című, „VP6-19.2.1.-71-V-17” kódszámú támogatási felhívásra 2018-ban. A pályázatban az önkormányzat 2018. évi falunapi rendezvényének hangosítási, fénytechnikai szolgáltatásához igényeltünk támogatást. A „Bősárkányi falunap – 2018. hangosítás és fénytechnikai szolgáltatás” című, 1928573696 azonosítójú projekt megvalósításához 149.999,- Ft összeget nyertünk, a szolgáltatás teljes költsége 190.000,- Ft volt. A támogatás intenzitása 85 %.

A rendezvény célcsoportját elsősorban Bősárkány lakossága alkotja, de örömmel fogadtuk a más településekről ide látogató vendégeket is. Programjainkat úgy állítottuk össze, hogy azok között minden korosztály igényes, színvonalas szórakozási lehetőséget találjon.

Falunapunk fontos szerepet játszik a település közösségi életének fenntartásában, kohéziós szerepet játszik a bősárkányiak életében, összehozva egymással az egyébként ritkábban találkozó csoportokat, egyéneket. A 2018. évi falunapunk kitűnően sikerült, a megfogalmazott célokat elértük, a lakosság minőségi kulturális és szórakozási élményekkel gazdagodott.

                                                                                    

 
 
Concept, design and code by Sárkány 2005